fb

het hele jaar geopend
dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur

Agenda Activiteiten/Cursus

Agenda Activiteiten/Cursussen 2017

CONCERTEN IN DE THEATERTUIN/ORANGERIE ZATERDAG 22 JULI EN ZATERDAG 12 AUGUSTUS 2017. TOEGANG GRATIS.
Ook in 2017 zullen er op zaterdag 29 juli en zaterdag 12 augustus concerten worden gegeven. Op 29 juli zal het duo Huibert-Jan (gitaar) en Anoushka (zang) optreden met muziek van o.a. Natalie Merchant, Joey Heatherton, KT Tunstall en Joni Mitchell. Ook het betere Nederlandstalige repertoire zal niet woren geschuwd. Op 12 augustus kan u genieten van Jazz standards verzorgt door Trio Donya Martin. Alle concerten beginnen om 14.00  uur en zijn gratis te beluisteren. 

 CLEMATISDAG 19 AUGUSTUS 2017
Op zaterdag 19 augustus 2017 is er weer een speciale clematisdag met doorlopende gratis lezing en uitleg van de dan weer talrijk (meer dan 130 soorten) bloeiende clematissen in ons verkoop gedeelte. Er zal uitleg gegeven worden welke clematis waar toe te passen en waar u op moet letten met snoeien.

 

 

muziek

We streven ernaar om jaarlijks een aantal muziekuitvoeringen te plannen in de tuin. Afhankelijk van de soort muziek kan dit op verschillende locaties plaats vinden. Soms ergens in de tuin onder de bomen, grotere gezelschappen, indien het weer het toelaat, in de theatertuin en anders in de orangerie, die volgens kenners over een fabuleuze akoestiek beschikt.

De muziekstijlen kunnen zeer divers zijn. Soms klassieke muziek, uitgevoerd door de Zeeuwse muziekschool of andere gezelschappen, al dan niet aangevuld met een koor maar ook kleinere jazz gezelschappen uit binnen- of buitenland. Maar ook solisten met eenvoudige begeleiding of kleine koren geven voorstellingen.

voor bedrijven
Vervolg Activiteiten/Cursussen 2017

3-GANGEN AANSCHUIFDINER 26 AUGUSTUS 2017
Op zaterdag 26 augustus organiseert de Zeeuwse Rozentuin een 3-gangen aanschuifdiner voor €45,00 p.p. Dit is inclusief een wijnarrangement en een feestelijk glaasje bubbels vooraf. Bij mooi weer schuift u aan aan lange tafels in de tuin en als het fris is, binnen in ons restaurant. Maximum aantal inschrijvingen bedrragt 30 personen. Dus meldt u tijdig aan. U kunt alleen komen, met z'n tweetjes of zelfs met een groep. U bent vanaf 18.00 uur van harte welkom en u gaat om 18.30 uur aan tafel. Reserveren via info@zeeuwserozentuin of telefonisch via 0113-600361. 

WIJNPROEVERIJ NOVEMBER 2017 (datum volgt)
Op vrijdagavond ?? november 2017 (exacte datum volgt) is er weer een gezellige wijnproeverij van verschillende soorten wijnen, gecombineerd metkleine verse luxe hapjes uit onze eigen keuken. U hoeft geen wijnkenner te zijn, wijnliefhebber is al voldoende. Ook is er de mogelijkheid om de wijnen te kopenen direct mee te nemen of eventueel te bestellen. Inloop vanaf 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur. 

 

 

 

 

 

 

Vervolg Activiteiten/Cursussen 2018
data en reserveren

Voor alle informatie en deelneming aan de activiteiten geldt dat het van belang is om onze website goed in de gaten te houden. Hierop zullen de diverse data verschijnen wanneer wat is. Mocht u onverhoopt vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen voor aanvullende informatie.

Activiteit 2017                  Datum                                Tijd                               Prijs   

Concert                               zaterdag 29 juli                  14.00 uur                    gratis   

Concert                              zaterdag 12 augustus         14.00 uur                    gratis

Speciale clematisdag         zaterdag 19 augustus         10.00 tot 17.00 uur     gratis

Aanschuifdiner                   zaterdag 26 augustus         18.00 uur                    €45 p.p.
                                                                                                                        incl.wijn-
                                                                                                                        arrange-
                                                                                                                        ment