Menu

Contact

Zeeuwse Rozentuin
Waar de passie voor rozen bloeit: symbool van liefde, verfijning en Zeeuwse trots!
Een Zee van Rozen
Ontdek een paradijs van rozenpracht voor elke tuin: klimmend, struikelend, trossend - wij vervullen jouw rozendromen met geur en fijn!
Overige Rozenproducten
Maak je rozentuin compleet met onze uitgebreide selectie aan benodigdheden: van voedzame rozenmest tot het perfecte gereedschap, wij hebben alles in huis voor jouw bloeiende oase!

Rozen per Categorie

Nieuwe Rozen

Met Zorg voor Natuur

We koesteren onze rozen en tuin op een natuurlijke en ecologische wijze, zonder chemische middelen of kunstmeststoffen.

Eigen Kweek uit Zeeuwse Tuin

Voor de beste kwaliteit rozen komen onze bloemen uit eigen kweek uit onze prachtige tuinen. Met de hand en zorgvuldig gekweekt.

Sinds 1995

Al sinds 1995 kweken we rozen op eigen bodem. Authentiek in Zeeland! Je kunt onze rozentuin ook bezoeken om je ideale roos uit te kiezen.

Rozen uit Eigen Tuin

Welkom bij onze gespecialiseerde kwekerij, waar we trots de grootste verzameling rozen van Nederland en ver daarbuiten presenteren. Ontdek de betoverende wereld van deze prachtige bloemen die wij te bieden hebben. Rozen hebben een opmerkelijk voordeel: ze zijn buitengewoon gemakkelijk te verzorgen en gedijen vrijwel overal. Onder alle tuinplanten zijn rozen zeldzame juweeltjes die maar liefst zes maanden lang kleur en geur aan je tuin schenken.

Bekijk de shop van de Zeeuwse Oase en laat je betoveren door ons uitgebreide assortiment, dat je eenvoudig kunt bekijken en direct kunt bestellen. Hieronder hebben we voor jou een selectie gemaakt van de meest prachtige variëteiten die onze rozenkwekerij te bieden heeft.

Bezoek de Tuinen

De collectie aan tuinen die we koesteren is werkelijk uniek. Nergens anders in Nederland vind je zo’n overvloed aan diverse rozen om van te genieten. Maar onze tuinen bieden meer dan alleen prachtige bloemen; ze vormen een levendige habitat voor een verscheidenheid aan andere bewoners. 

Door zorgvuldig geplaatste beplanting van bomen, hagen, grassen en planten, gecombineerd met strategische rustgebieden waar de natuur ongestoord haar gang kan gaan, hebben we de vogelpopulatie in de afgelopen 25 jaar zien floreren. Van een schamele 20 vogelsoorten in de jaren negentig zijn we nu gezegend met maar liefst 55 verschillende vogelsoorten die ons terrein bewonen.

Bekijk de shop van de Zeeuwse Oase en laat je betoveren door ons uitgebreide assortiment, dat je eenvoudig kunt bekijken en direct kunt bestellen. 

Winkelwagen
Scroll naar boven
Productcategorieën