fb

het hele jaar geopend
dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur

Agenda Activiteiten/Cursus

Agenda Activiteiten/Cursussen 2019

DAG VAN DE ROOS 15 JUNI 2019.

Op zaterdag 15 juni is er weer een speciale rozendag in de mooiste tijd van het rozenjaar met doorlopende gratis rondleiding en gratis lezing waarin uitleg gegeven wordt hoe rozen toe te passen en welke soorten waar geschikt voor zijn. Entree tot de 4 ha. tuin: € 5,00 p.p. U hoeft u zelf niet op te geven.  

 

ROZENVERZORGINGSCURSUS ZATERDAG 6 JULI 2019 VAN 10.00 TOT 17.00 UUR.

Tijdens deze cursus leert u hoe u uw rozen het beste kan verzorgen en wat u moet doen of wat u beter kan laten om uw rozen tijdens het bloei seizoen zo rijk en mooi mogelijk te laten bloeien. Zaken als bemesting, het voorkomen en bestrijden van ziekten, zomer snoeien e.d. komen uitgebreid ter sprake. Ook gaat u onder begeleiding de tuin in zodat u leert hoe oude bloemen te knippen en ziekten kan herkennen.

 

 

 

 

muziek

We streven ernaar om jaarlijks een aantal muziekuitvoeringen te plannen in de tuin. Afhankelijk van de soort muziek kan dit op verschillende locaties plaats vinden. Soms ergens in de tuin onder de bomen, grotere gezelschappen, indien het weer het toelaat, in de theatertuin en anders in de orangerie, die volgens kenners over een fabuleuze akoestiek beschikt.

De muziekstijlen kunnen zeer divers zijn. Soms klassieke muziek, uitgevoerd door de Zeeuwse muziekschool of andere gezelschappen, al dan niet aangevuld met een koor maar ook kleinere jazz gezelschappen uit binnen- of buitenland. Maar ook solisten met eenvoudige begeleiding of kleine koren geven voorstellingen.

voor bedrijven
Vervolg Activiteiten/Cursussen 2019

WIJNPROEVERIJ VRIJDAGAVONDEN (2X) IN NOVEMBER 2019. 

Gezellige wijnproeverij van verschillende wijnen. Wij adviseren u om voor aanvang een lichte maaltijd te nuttigen omdat elke wijn zal worden begeleid door een vers luxe hapje uit eigen keuken. U kan kiezen tussen 2 datums in november met maximaal 30 personen per avond. U hoeft geen wijnkenner te zijn, wijnliefhebber is voldoende. Inloop vanaf 19.00 uur. Aanvang: 19.30 uur. Kosten €27,50 p.p. (inclusief welkomst drankje en koffie met brownie na afloop). Opgeven tot 3 dagen voor aanvang van de wijnproeverij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolg Activiteiten/Cursussen 2019
data en reserveren

Voor alle informatie en deelneming aan de activiteiten geldt dat het van belang is om onze website goed in de gaten te houden. Hierop zullen de diverse data verschijnen wanneer wat is. Mocht u onverhoopt vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen voor aanvullende informatie.

Activiteit 2019               Datum                           Tijd                              Prijs   

DAG van de ROOS     15 juni                         10.00-17.00 uur        €5,00 p.p. 

ROZENVERZORGINGS-
CURSUS                      6 juli                           10.00-13.00 uur