fb

het hele jaar geopend
dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur

Agenda Activiteiten/Cursus

Agenda Activiteiten/Cursussen 2019

SPECIALE CLEMATISDAG ZATERDAG 24 AUGUSTUS.

Speciale dag waarop er een doorlopende gratis lezing is over allerlei aspecten betreffende soorten, snoeien en onderhoud van clematissen. Een ruim assortiment van ruim 120 soorten zijn dan veelal in bloei te bezichtigen.

 

 

 

 

muziek

We streven ernaar om jaarlijks een aantal muziekuitvoeringen te plannen in de tuin. Afhankelijk van de soort muziek kan dit op verschillende locaties plaats vinden. Soms ergens in de tuin onder de bomen, grotere gezelschappen, indien het weer het toelaat, in de theatertuin en anders in de orangerie, die volgens kenners over een fabuleuze akoestiek beschikt.

De muziekstijlen kunnen zeer divers zijn. Soms klassieke muziek, uitgevoerd door de Zeeuwse muziekschool of andere gezelschappen, al dan niet aangevuld met een koor maar ook kleinere jazz gezelschappen uit binnen- of buitenland. Maar ook solisten met eenvoudige begeleiding of kleine koren geven voorstellingen.

voor bedrijven
Vervolg Activiteiten/Cursussen 2019

WIJNPROEVERIJ VRIJDAGAVONDEN (2X) IN NOVEMBER 2019. 

Gezellige wijnproeverij van verschillende wijnen. Wij adviseren u om voor aanvang een lichte maaltijd te nuttigen omdat elke wijn zal worden begeleid door een vers luxe hapje uit eigen keuken. U kan kiezen tussen 2 datums in november met maximaal 30 personen per avond. U hoeft geen wijnkenner te zijn, wijnliefhebber is voldoende. Inloop vanaf 19.00 uur. Aanvang: 19.30 uur. Kosten €27,50 p.p. (inclusief welkomst drankje en koffie met brownie na afloop). Opgeven tot 3 dagen voor aanvang van de wijnproeverij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolg Activiteiten/Cursussen 2019
data en reserveren

Voor alle informatie en deelneming aan de activiteiten geldt dat het van belang is om onze website goed in de gaten te houden. Hierop zullen de diverse data verschijnen wanneer wat is. Mocht u onverhoopt vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen voor aanvullende informatie.

Activiteit 2019               Datum                           Tijd                              Prijs   

 

ROZENVERZORGINGS-
CURSUS                      6 juli                           10.00-13.00 uur            €20,00 P.P.