fb

het hele jaar geopend
dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur

Agenda Activiteiten/Cursus

Agenda Activiteiten/Cursussen 2018

ROZEN VERZORGINGSCURSUS ZATERDAG 7 JULI 2018

Op zaterdag 7 juli 2018 van 10.00 tot 13.00 uur kunt u deelnemen aan de rozen verzorgingscursus. Tijdens deze cursus leert u hoe u uw rozen het beste kunt verzorgen en wat u beter wel en niet kan doen om uw rozen mooi en gezond te houden. Veel mensen denken/vinden dat rozen planten zijn die veel zorg en onderhoud vereisen. Wij geven u in deze cursus een leidraad zodat, mits een aantal regels in acht worden genomen, dit echter blijkt mee te vallen. Ook kan deze cursus dienen als voorbereiding op plannen om uw eigen tuin te vernieuwen. Na afloop is er ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld a.h.v. eigen foto's en/of tekeningen van uw eigen tuin gericht advies te vragen. Kosten van deze cursus zijn €20,00 p.p. (inclusief koffie en onze eigen gebakken appeltaart). OPGAVE VIA:  info@zeeuwserozentuin.nl of telefonisch 0113-600361. 

 

muziek

We streven ernaar om jaarlijks een aantal muziekuitvoeringen te plannen in de tuin. Afhankelijk van de soort muziek kan dit op verschillende locaties plaats vinden. Soms ergens in de tuin onder de bomen, grotere gezelschappen, indien het weer het toelaat, in de theatertuin en anders in de orangerie, die volgens kenners over een fabuleuze akoestiek beschikt.

De muziekstijlen kunnen zeer divers zijn. Soms klassieke muziek, uitgevoerd door de Zeeuwse muziekschool of andere gezelschappen, al dan niet aangevuld met een koor maar ook kleinere jazz gezelschappen uit binnen- of buitenland. Maar ook solisten met eenvoudige begeleiding of kleine koren geven voorstellingen.

voor bedrijven
Vervolg Activiteiten/Cursussen 2018

CONCERT ZATERDAG 21 JULI 2018.

Op zaterdag 21 juli 2018 is er een GRATIS concert van Gabrielle Kohl met Ierse, Schotse en Engelse liederen. Aanvang: 14.00 uur. Toegang: gratis. Afhankelijk van het weer zal het concert buiten of binnen plaats vinden.

 

CONCERT ZATERDAG 4 AUGUSTUS 2018.

Op zaterdag 4 augustus 2018 is er een GRATIS concert van "Let's be Frank" met A tribute to Frank Sinatra. Aanvang: 14.00 uur. Toegang: gratis. Afhankelijk
van het weer zal het concert buiten of binnen plaats vinden.

 

 

 

 

 

 

 

Vervolg Activiteiten/Cursussen 2018
data en reserveren

Voor alle informatie en deelneming aan de activiteiten geldt dat het van belang is om onze website goed in de gaten te houden. Hierop zullen de diverse data verschijnen wanneer wat is. Mocht u onverhoopt vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen voor aanvullende informatie.

Activiteit 2018                Datum                               Tijd                             Prijs   

Speciale Rozendag       zaterdag 16 juni            10.00 t/m 17.00 uur    €5,00 

Rozenverzorgings
cursus                            zaterdag 7 juli               10.00 tot 13.00 uur     €20,00