fb

het hele jaar geopend
dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur
momenteel is het terras geopend van 10.00 uur tot 18:00 uur

Agenda Activiteiten/Cursus

Agenda Activiteiten/Cursussen 2021

CURSUS ROZEN SNOEIEN 2021. (uitgesteld tot 2022)

Om rozen goed te laten bloeien, is het o.a. nodig om ze te snoeien. Veel mensen vinden dit lastig. Daarom organiseert de Zeeuwse Rozentuin elk jaar een snoei cursus, waarin u onder deskundig leiding en uitgebreide uitleg leert hoe verschillende soorten rozen vakkundig gesnoeid moeten worden. In een ontspannen sfeer leert u in 3 uur de theorie en de praktijk van het snoeien van rozen, zodat u weet waarom en hoe u verschillende soorten rozen moet snoeien.

muziek

We streven ernaar om jaarlijks een aantal muziekuitvoeringen te plannen in de tuin. Afhankelijk van de soort muziek kan dit op verschillende locaties plaats vinden. Soms ergens in de tuin onder de bomen, grotere gezelschappen, indien het weer het toelaat, in de theatertuin en anders in de orangerie, die volgens kenners over een fabuleuze akoestiek beschikt.

De muziekstijlen kunnen zeer divers zijn. Soms klassieke muziek, uitgevoerd door de Zeeuwse muziekschool of andere gezelschappen, al dan niet aangevuld met een koor maar ook kleinere jazz gezelschappen uit binnen- of buitenland. Maar ook solisten met eenvoudige begeleiding of kleine koren geven voorstellingen.

voor bedrijven
Vervolg Activiteiten/Cursussen 2021

[+FAIR] 2021 (tot nader order uitgesteld) 

De Zeeuwse Rozentuin organiseert wederom een sfeervolle FAIR in de tuinen en gebouwen op haar terrein te Kats. Tegen het prachtige decor van de weelderige uitlopende en bloeiende rozen en frisgroene bomen worden allerhande waren en diensten tentoongesteld. Standhouders tonen de nieuwste trends en in de lommerijke tuin worden mooie (streek)producten aan de hand gebracht. Er zijn workshops, exposanten laten u proeven van hun producten en wellicht vindt u bij de brocanye het leuke tuinbankje waar u al zolang naar op zoek bent. We streven naar een zo groot mogelijke diversiteit waarbij kwaliteit en orginaliteit hoog in het vaandel staan. De intieme en gemoedelijke sfeer maken een bezoek aan deze FAIR tot een must.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolg Activiteiten/Cursussen 2021
data en reserveren

Voor alle informatie en deelneming aan de activiteiten geldt dat het van belang is om onze website goed in de gaten te houden. Hierop zullen de diverse data verschijnen wanneer wat is. Mocht u onverhoopt vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen voor aanvullende informatie.

Activiteit 2021               Datum                           Tijd                              Prijs   

 

FAIR 2021              tot nader order uitgesteld