het hele jaar geopend
dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur

Eten & drinken in ons restaurant, terras of tuin

eten en drinken

Een bezoek aan de Zeeuwse Rozentuin kan hongerig en dorstig maken. Wij beschikken over een prachtig restaurant met een groot terras aan de paddenpoel. Verse koffie, of thee, met een stukje van onze befaamde appeltaart kan uw bezoek extra feestelijk maken. Mocht het te koud zijn om buiten te zitten dan kunt u binnen warm worden bij de grote houtkachel en met beker warme chocolademelk weer op temperatuur komen.

De Zeeuwse Rozentuin beschikt over een ruime sortering boeken over rozen, clematis en tuinen zodat u zich ongestoord kunt verdiepen in deze materie om tot een keuze te komen of om gewoon even lekker weg te dromen.

NIEUW

Picknick in de Rozentuin tussen alle bloemen, in ruimte en rust.

Bestel nu een bon voor straks. Complete lunch met diverse mini-broodjes, quiche, salde, dips, fruit, brownies en meer. Reserveringen vereised

24.95 per persoon

high tea

Om in stijl te blijven kunt u een wandeling door de tuinen afsluiten met een echte Engelse High Tea. De High Tea bestaat uit etagères vol met zoete en hartige lekkernijen, allemaal 'homemade'. Dit alles wordt vergezeld met potten thee in de smaak die u wenst of koffie. Maak het extra feestelijk met een glaasje bubbels (cava of prosecco), eventueel op smaak gebracht met een crème de cassis of crème de mure (bramen likeur).

terras, tuin, restaurant of oranjerie
lunchen

Tussen twaalf en twee is het mogelijk om een eenvoudige lunch te gebruiken. Diverse salades staan op onze kaart, samengesteld uit dagverse producten en afhankelijk de aanvoer ook een aantal warme lunchgerechten. Uiteraard schenken we hierbij, desgewenst een glaasje wijn of kunt u een keuze maken uit onze ruime sortering bieren.

Vanzelfsprekend hebben we een behoorlijk assortiment niet-alcoholische dranken waaronder diverse vruchtensappen zonder toevoegingen.

In de zomer zijn er ijsjes zodat ook de kinderen ( en hun ouders ) bij warme dagen iets te snoepen hebben.

groepen

Mocht u vragen hebben over de verschillende mogelijkheden, bel ons gerust. 

tel.nr. 0113-600361       dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur