Feesten & bruiloften

de Zeeuwse Rozentuin is er voor U !

Het ambachtelijke van onze kwekerij in combinatie met de representatieve tuinen vol rozen en kunst maken de Zeeuwse Rozentuin tot een unieke locatie die representatief is voor wat u wilt vertegenwoordigen. Het samenspel van de elementen natuur, mooie romantische bloemen, goede verantwoorde kunst en nuchter Zeeuws hard werken staan ten dienste van u om aan uw omgeving een zeer bijzondere indruk achter te laten.

De locatie biedt alle mogelijkheden voor intieme familiefeesten of diners, grote partijen, feesten en bruiloften. Maar ook bedrijfsuitjes, vergaderingen en trainingen behoren tot de activiteiten die wij kunnen verzorgen.

De afgelopen tien jaar hebben wij op al deze terreinen ruime ervaring opgedaan en zijn in staat u hierbij goed ten dienste te zijn. Onze medewerkers zien het iedere keer weer als een uitdaging om uw evenement tot een succes te maken.

formeel of informeel

Of u nu kiest voor een receptie, feest, huwelijk of bedrijfsontmoeting, de door u gehuurde locatie staat volledig tot uw beschikking. Afhankelijk van de grote van uw gezelschap kunt u kiezen voor het restaurant met terras of de oranjerie met terras.

Kiest u voor een locatie buiten in de tuin dan kunnen wij zorgen voor tenten zodat uw gezelschap toch enige beschutting heeft tegen zon of regen. De keuze van de locatie hangt uiteraard enigszins af van de wensen die u heeft. Een meer-gangen diner is buiten moeilijker te realiseren dan b.v. een lunch. Maar er zijn vaak meerdere mogelijkheden zodat er altijd wel een oplossing gevonden wordt.

wat eten we ?
huwelijk

De gemeente Noord-Beveland heeft de Zeeuwse Rozentuin benoemd als officiële trouwlocatie. In het gedeelte van de tuin van uw keuze kunt u buiten (of binnen) trouwen, omringd door familie en vrienden tussen geurende rozen. Aansluitend kunnen wij zorgen voor een receptie, diner en/of feest. De makkelijke bereikbaarheid als ook de ruime parkeermogelijkheid zijn voordelen die je in de stad niet gauw vind.

In overleg met u bespreken we uw wensen tot in de kleinste details zodat u zich volledig kunt concentreren op uw familie en vrienden en deze dag tot een hoogtepunt wordt !

dansen
vergaderen

Diverse bedrijven hebben inmiddels de weg gevonden om de Zeeuwse Rozentuin te gebruiken als vergaderlocatie. Wij kunnen uw bedrijf verschillende ruimtes aanbieden waar u ongestoord kunt werken en overleggen. De tuinen bieden de mogelijkheid even van setting te veranderen en al wandelend in een ongedwongen sfeer van gedachten te wisselen.

Wij beschikken over een beamer en wifi is aanwezig.

Een lunch of een aansluitend diner behoort tot de mogelijkheden en uiteraard wordt u gedurende de dag voorzien van koffie/thee en frisdranken.