Rozen bestellen en informatie via onze online catalogus

Wij verkopen een natuurproduct. Daardoor kan het zijn dat sommige rozen uitverkocht of door andere omstandigheden niet leverbaar zijn. Wij zullen in dat geval altijd contact met u opnemen en u een alternatief aanbieden.

Let op: Kale wortel rozen zijn alleen verkrijgbaar in de koude maanden (oktober t/m maart/april). U kunt altijd kale wortel rozen bestellen voor levering vanaf eind oktober t/m maart/april. In de warme maanden (april tot en met oktober) zijn de rozen alleen in pot verkrijgbaar. Stamrozen zijn alleen af te halen.

Verzendkosten binnen Nederland per doos bedragen €12,50. Verzendkosten buiten Nederland afhankelijk van gewicht en land. Voor informatie kunt u altijd telefonisch (0113-600361) of per mail info@zeeuwserozentuin.nl contact met ons opnemen. 

Professionele Rozenmeststof

Onze professionele rozenmest is volledig in water oplosbaar en kan daardoor direct door de rozen worden opgenomen. De inhoud van 1 kg. is voldoende voor ongeveer 40 rozen per jaar. Het resultaat is dat uw rozen er veel gezonder bijstaan en rijker bloeien.

€ 20,50