Rozen/clematis info

Het bekijken, kopen en bestellen van rozen en clematissen.
De Zeeuwse Rozentuin levert het gehele jaar door rozen in container (pot), deze rozen kunnen vanuit de pot in de tuin gezet worden. Daarnaast leveren wij in de periode van eind oktober tot medio maart rozen op kale wortel. Deze rozen kunnen, wanneer het niet vriest, direct geplant worden.

Verzenden van rozen gaat het beste als het kale wortel rozen zijn. In verband met beworteling, kwetsbaarheid en gewicht, verzenden wij niet meer dan twee potten tegelijk. De verzendkosten zijn dan € 10,50. Rozen op kale wortel wegen een stuk minder, voor dezelfde verzendkosten kunnen we dan ook 30 tot soms wel 40 kale wortel rozen verzenden.

U kunt uw rozen in de Zeeuwse Rozentuin zelf bestellen of via deze website, maar telefonisch bestellen is natuurlijk ook mogelijk. Wij staan in ieder geval, indien gewenst, altijd voor u klaar om u daar waar nodig te helpen bij uw keuze.

Wij behandelen bestellingen in volgorde van binnenkomst. Het is helaas altijd mogelijk dat een bepaalde roos of clematis om welke reden dan ook niet meer leverbaar is. Vroeg in het seizoen bestellen kan daarom nuttig zijn. Overigens, als een bepaalde roos niet meer leverbaar is, dan leveren wij geen vervanging, tenzij u daar uitdrukkelijk om verzoekt.

Voor een overzicht en eventueel het bestellen van rozen klikt u hier.

Voor een overzicht en eventueel het bestellen van clematissen klikt u hier.